Nyhed

Underskriftindsamling

Underskriftindsamling for at området mellem Charlottenlund Station og Forstbotanisk Have udvikles til rekreativt grønt område.

DNs Gentofte afdeling skal hermed opfordre alle til at skrive under på, at arealet mellem Charlottenlund Station og Forstbotanisk Have fremover udvikles til ubebygget rekreativt grønt område. Du kan skrive under ved at klikke på dette link og udfylde med navn mv til højre.

P.S. NÅR DU HAR KLIKKET PÅ ’SKRIV UNDER’, MODTAGER DU MED DET SAMME EN MAIL, HVORI DU SKAL GODKENDE DIN UNDERSKRIFT. HUSK DET - ELLERS GÆLDER DIN UNDERSKRIFT IKKE! VÆR OPMÆKSOM PÅ, AT MAILEN KAN HAVNE I DIN SPAM BOKS.

https://www.wechange.dk/indsamling/bevarelse-af-arealet-st-for-charlottenlund-station-som-ubebygget-rekreativt-grnt-omrde-391/

 

 Du må gerne dele denne opfordring.

 Det er DNs opgave at værne om naturen.  Det kan naturen ikke selv. Derfor er vi imod, at der som planlagt af ejeren, DSB, med støtte af kommunen, nu skal bygges på arealet. Vi er ikke imod byudvikling eller ungdomsboliger. Men vi er imod, at inddragelsen af et værdifuldt grønt areal til et nærmere bestemt andet formål (jernbanedrift) automatisk give ret til – når dette andet formål ikke længere eksisterer - at beslutte, at området skal bruges til noget helt tredje. I hvert fald bør denne ret ikke udnyttes.  

Dette synspunkt er nærmere uddybet bl.a. i et læserbrev i Villabyerne af formanden, Hans Jürgen Stehr, se linket forneden. 

http://gentofte.lokalavisen.dk/debat-om-dsb-arealet-oest-for-charlottenlund-station-/20170912/laeserbreve/709129406 

Denne underskriftindsamling er del af en større indsamling, og det er tanken at aflevere underskrifterne til borgmesteren før kommunevalget. 

 

 

Hans Jürgen Stehr

hjstehr@gmail.com">hjstehr@gmail.com

mobile +45 2361 7567

fast/home +45 3965 1817